tévé gárda

tévé gárda

Zárszerviz az ajtó és saját biztonságunkért

2021. november 15. - vlamigyir

Zárszerviz az ajtó és saját biztonságunkért

 

A rendőrségi statisztikák szerint  a betörések 80 százaléka ablakok vagy bejárati ajtók  leküzdésével történik  . Ezért a bejárati, teraszajtók védelme a legfontosabb része  a ház biztosításánakMinden akadály, amelyet a tolvajnak le kell küzdenie, növeli annak esélyét, hogy nem jut el a mélyre. A tolvaj megkockáztatja, hogy amíg leküzdi a sorompót, addig zajával felkelti a szomszédok érdeklődését, megszólal a riasztó, vagy valaki váratlanul megzavarja. 

blog-4-final353.jpgA tulajdon védelmének ma már magától értetődőnek kell lennie. Vannak, akik bebiztosítják magukat, mások a megelőzésre fogadnak, tulajdonuk alapos biztonsága formájában. A legtöbb ajtó biztonsága 2 fő részből áll - a  biztonsági betétből és a biztonsági szerelvényekből. Ha ezt a két összetevőt megfelelően kombináljuk, akkor egy olyan egészet alkotnak, amely nemcsak megakadályozza, hogy a tolvajok behatoljanak otthonába, de sok esetben elriasztja őket a lopástól is, mielőtt bármit is megpróbálnának.

 Mikor célszerű a zárat cserélni?

Ha lakást vásárol - nem tudja, kinél volt minden kulcs.
Ha egy kulcs elveszett – nem tudja, ki találta meg a kulcsot, és kinél van.

Tartozékok, mint például ajtókorlátok, kiegészítő ajtózárak, ajtóláncok, ajtóablakok és takarórozetták segíthetnek az ajtó rögzítésében. Ezek a tartozékokkal ellátott ajtóvédők megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak és maximális védelmet nyújtanak a betörés ellen. Lépjen kapcsolatba velünk űrlapunkon keresztül, és örömmel segítünk otthona biztonságában. Zárszerviz részlegünk segítenek Önnek a zár cseréjében, szerelésében, szervizelésében Budapest összes kerületében és igény szerint Pest megye területén egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tv-garda.blog.hu/api/trackback/id/tr3716756406
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása