tévé gárda

tévé gárda

Zárcsere 1.kerületben mennyiért lehetséges

2021. november 15. - vlamigyir

Zárcsere: Kutya, szomszéd vagy biztonsági zár? Ki fogja a legjobban megvédeni otthonát?

 

 Jó, ha van egy házőrző az ajtó előtt, még az is jó, ha remek szomszédok ülnek az ablaknál és figyelik, mi történik körülötted, de még ennek a két dolognak sem kell úgy védenie, mint egy minőségi biztonsági ajtózárnak.   Az ajtózárak az ajtó szerves részét képezik. Azt gondolhatja, hogy pusztán nyitásra és zárásra szolgálnak, de a legfontosabb funkciójuk a biztonság. Ebből a cikkből megtudhatja, milyen típusú ajtózárat ismerünk, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt.

A bejárati ajtó zárjának fontossága nem kérdőjelezhető meg, hiszen nagy szerepe van háza, lakása, de önmaga biztonságában is. A zárak nagyon sokáig eltarthatnak, de időről időre mindannyian olyan helyzetbe kerülünk, hogy ki kell cserélni a zárat. Íme az 5 leggyakoribb eset, amikor az ajtózár cseréjét érdemes figyelembe venni. 

affordablelockserv-007.jpgÚj lakásba vagy házba költözött  -Új ingatlant vásárolt? Ebben az esetben az első lépés a zár cseréje.
Soha nem tudhatod, kinél van új lakásod vagy házad kulcsa – lehetnek korábbi ingatlantulajdonosok, ingatlanügynökök vagy akár építők is.
Ugyanezt kell tennie akkor is, ha elvált és párja elköltözött, vagy ha lakást bérel és új bérlői vannak .
Ha elköltözött, és nem cserélte ki a zárat, az a biztosítását is érintheti . Képzelje el, hogy a házát vagy lakását valaki ellopta,
akinek másodlagos kulcsa volt. Felhív egy biztosítótársaságot, amelynek alkalmazottai eljönnek Önhöz,
és elsősorban az erőszakos behatolás nyomaira lesznek kíváncsiak. Ha azonban nála volt a kérdéses kulcs az Ön házából, akkor valószínűleg senki sem talál itt ilyen nyomokat. Az eredmény? Ön továbbra is kirabolva marad, és nem kap pénzt a biztosítástól.

 Elvesztette a kulcsot, vagy valaki ellopta tőled:-  Az elveszett vagy ellopott házkulcsok mindenkit kellemetlen helyzetbe hoznak. Honnan tudod , hogy a kulcsaid melyik kezébe kerültek, és mi a szándéka velük?
Erre a kérdésre nehéz választ találni, és jobb, mint a biztonsága miatti aggódással tölteni az idejét, egyszerűbb az ajtózárat a lehető legrövidebb időn belül kicserélni.

 A zár régi és kopott - Mint minden más, a zárak is elhasználódnak az évek során. Az ilyen régi zárak nemcsak hogy nem néznek ki jól, de előfordulhat,
hogy már nem is működnek úgy, ahogy kellene . Ez komoly veszélyt jelent az Ön biztonságára, mivel egy ilyen
zárat a tolvajok könnyen megsérthetnek és betörhetnek .

Növelni szeretné a biztonságát -  A biztonságnak minden tekintetben az első helyen kell lennie. Ha magasabb szintre szeretné emelni otthona és családja biztonságát ,
érdemes megfontolni minőségi biztonsági ajtók és új biztonsági betétek vásárlását , amelyek megakadályozzák, hogy betörők lépjenek be otthonába. Bár a megfelelő biztonsági zár kiválasztása meglehetősen nehézkes, nem kell vele foglalkoznia – a zárcsere.eu tanácsot adunk a kiválasztásában, sőt akár ingyenes ellenőrzést is végzünk otthonában.

Valaki már betört az otthonába -  Ha sajnos valaki már betört az Ön házába vagy lakásába, az azt jelenti,
hogy az Ön biztonsága rendkívül veszélybe kerül, és ebben az esetben valóban szükséges a zár cseréje.
Ez különösen igaz akkor, ha a betörő kézzel megrongálta a zárat , ami azt jelenti, hogy az már nem fog megfelelően működni. Ha azonban a rabló semmilyen módon nem rongálta meg a zárat (például ha már nyitva volt az ajtó, vagy más módon jutott be), akkor is érdemes lesz a zárakat cserélni. Gyakran előfordul, hogy a rabló bizonyos idő elteltével visszatér ugyanoda, ezért Önnek kiemelten kell kezelnie az újbóli behatolást,
amennyire csak lehetséges.

Most már ismeri a leggyakoribb eseteket, amikor az ajtózárakat ki kell cserélni.
A várakozás ezekben az esetekben nem igazán kifizetődő, mert a szükséges halogatása végső soron azt is jelentheti, hogy rabló áldozatává válik.
Ha a zárak cseréje mellett dönt 1.kerületben (vagy a jövőben fog dönteni) és Budapesten 1.kerületében lakik, vagy Budapesten, ne habozzon kapcsolatba lépni a zárcsere.eu csapatával, akik szívesen adnak tanácsot a megfelelő zár kiválasztásában, teljesen ingyenes nem csak Budapest 1.kerületében.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tv-garda.blog.hu/api/trackback/id/tr5816756386
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása